maandag 2 september 2013

Het Gigaset Pro bonusprogramma is er !


Beste Gigaset Pro partner,
Het Gigaset pro Bonus programma is nu beschikbaar in de Partner Portal.
Deelnemen aan het Bonus-programma
Silver en Gold Partners komen automatisch in aanmerking voor het bonusprogramma. Onder het bonusprogramma spaart u voor gratis Gigaset pro-producten voor de bonuspunten die u heeft verdiend. U kunt uw saldo gemakkelijk verhogen door Gigaset pro-producten te verkopen en bonuspunten te verdienen. Bovendien plant Gigaset pro marketingactiviteiten waarmee u extra bonuspunten kunt verdienen. De Bonus Shop om de bonus punten in te wisselen is nu beschikbaar.
50 Bonus Points voor gratis
Gekwalificeerde partners profiteren direct vanaf het begin. Koop in de maand september een Gigaset pro PBX-systeem en wij tellen er eenmalig 50 punten extra bij op.
Partner Portal
Naast het nieuwe Bonus-programma, biedt de Partner Portal toegang tot de Partner Programma materialen, productinformatie, sales en marketing tools, service middelen, uw saldo van de bonus punten, evenals andere informatie ter ondersteuning van uw sales inspanningen. Bezoek ons ze sites regelmatig om het allemaal te ontdekken en om up to date te blijven.
Op de pagina van het Bonus Programma vindt u alle gerelateerde informatie over de Bonus Shop, algemene voorwaarden, FAQ's en “Hoe het werkt”.
Nog geen gekwalificeerde partner? Ontdek de voordelen en criteria op onze Partner Portal of neem contact op met TopIT, om uw mogelijkheden te bespreken.
<br>

0 reacties: