woensdag 15 oktober 2014

Waarom NETASQ Stormshield als UTM leverancier?


NETASQ, 100% dochterondernemingen van het Airbus Defence and Space, biedt op internationaal niveau innoverende end-to-end veiligheidsoplossingen voor de bescherming van netwerken en werkstations (StormShield). Deze vertrouwde beveiliging oplossingen zijn op het hoogste Europese niveau gecertificeerd (EU RESTRICTED, NAVO en ANSSI EAL4 ) waarborgen de bescherming van kritieke informatie van bedrijven van alle omvang, overheden en defensieorganisaties over de hele wereld, en worden ingezet via een netwerk van distributiepartners, integrators en resellers.
  6 redenen om NETASQ Stormshield UTM firewall aan uw klanten aan te bieden:




Stormshield mag als enige UTM firewall gebruikt worden door bedrijven/overheden die EU Restricted data versturen.RESTREINT UE/EU RESTRICTE




Stormshield heeft een uniekeNAVO certificering





Stormshield is door Gartner als visionair bestempeld om haar real-time IPS technologie





Stormshield is een Europese fabrikant, onderdeel van de Airbus Group, die alleen via gecertificeerde partners zijn beveiliging oplossingen aanbiedt.





Stormshield geeft uw klant inzicht in al het netwerk, internet en mailverkeer in zijn organisatie





Stormshield biedt nu een GRATIScertificering training(Administrator course) aan, inclusief35% korting op uw eerste order!





Ruim acht van de tien ondernemers in Nederland heeft minder dan 10 werknemers. Ook deze kleinbedrijven kunnen doelwit zijn van allerlei vormen van cyber criminaliteit en willen weten wat er op hun netwerk gebeurt.





Technische Specs:

Firewall IPS Throughput: 216 Mbit/s
IPSec VPN Throughput: 54Mbit/s
Max concurrent connections: 30 000
Nb of VPN tunnels: 5
Nb of VPN SSL tunnels: 5
Nb of PPTP clients: 48
Recommended nb of IPS users : 15
Recommended nb of UTM users : 10
Nb of VLANs (max): 64






<br>

0 reacties: