woensdag 26 november 2014

Hij is er! Dit is de Maxwell 10 van Gigaset pro.

Als dit bericht niet correct wordt weergegeven, klik danhier.












Maxwell 10 is een kruising tussen een zakelijk telefoontoestel en een computer! Met dit ongelooflijke toestel heeft u toegang tot content, beschikt u over een groot aantal verbindingsmogelijkheden en kunt u mensen vanachter uw bureau met elkaar verbinden.

The Maxwell is het meest flexibele Gigaset-product ooit! Maxwell draait op Android en kan volledig aan uw wensen worden aangepast. Met zijn stijlvolle mediascherm kunt u de Maxwell aansluiten op de meest uiteenlopende apparaten wanneer u dat wilt.

Maxwell 10 is ons topmodel in een compleet nieuwe serie ‘industry first’ android-handsets die in de loop van het volgende jaar wordt geïntroduceerd.

Dankzij zijn modulair ontwerp kan de Maxwell op drie verschillende manieren worden gebruikt: als bureautoestel, als wandtoestel en als conferentietelefoon.



Het raakt je - Maxwell brengt communicatie tot leven via een uitzonderlijke helder scherm met krasbestendig glas en een resolutie van meer dan een miljoen pixels: alle tekst is scherper en videoconferenties voert u in glasheldere HD-kwaliteit. 


Een stabiel en betrouwbaar platform - Maxwell gebruikt Android. Het biedt intelligente meldingen en prachtige widgets.

Business Apps – Google Play ondersteunt uw business met meer dan 1,000,000 apps.

Excellente geluidskwaliteit - Maxwell heeft 3 ingebouwde luidsprekers voor een ongelooflijk heldere en rijke geluidskwaliteit.

Ingebouwde videoconferentie met HD-kwaliteit

Ontdek de Maxwell onder explore-maxwell.com en gigasetpro.com.
Met vriendelijke groet,
Uw Gigaset pro TopIT Team








<br>

0 reacties: