donderdag 29 januari 2015

TopIT distributie is verhuisd



Sinds 2010 was TopIT gevestigd in Barneveld maar door de logistieke veranderingen voldoet het huidige onderkomen inmiddels niet meer.
In januari 2015 is TopIT verhuisd naar Apeldoorn en heeft daar het voormalige pand van Centraal Beheer aan de Prins Willem Alexanderlaan betrokken. Dit is nu de Apeldoorn Business Campus. Deze campus is een plek waar onderwijs en bedrijfsleven onder ŽŽn dak zijn gehuisvest.
Ons nieuwe adres is:
TopIT Distributie
Prins Willem Alexanderlaan 651
7311 NB Apeldoorn
Telefoon: 055-7630929
Apeldoorn Business Campus is een platform waar ‘leren’ en ‘werken’ centraal staan en biedt huisvesting met toegevoegde waarde: kennis, ervaring en innovatie komen hier samen. Er is een werk- en ontmoetingsplek gecreëerd waar je je netwerk, kennis en innovatiekracht vergroot en samenwerkt met gevestigde partijen en andere innovators.
Dit pand biedt voldoende ruimte voor alle medewerkers en heeft capaciteit voor het verzorgen van trainingen en instructiebijeenkomsten in eigen huis.
Met de verhuizing naar dit pand zetten we een grote stap vooruit naar de toekomst en kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn.<br>

0 reacties: