woensdag 18 februari 2015

Top verkopers netwerk security gezocht!

Top verkopers netwerk security gezocht!
Ben jij een commercieel talent? Ben je energiek en bezit je een grote hoeveelheid doorzettingsvermogen? Heb je een HBO denkniveau en wil jij €5000 euro per maand verdienen? Dan zoeken wij jou!
Wat ga je doen?
Als salestopper ruik je continu verkoopkansen en houd je je het liefst bezig met het sluiten van de deal. Een moderne salestopper beweegt zich voortdurend op het internet en spoort leads op via LinkedIn, twitter en andere sociale media.
Je houdt je onder andere bezig met:

Verkoop via telefoon en Email
Leads opsporen uit social media en mailingen
Offertes opmaken en orders verwerken
Licentie verlengingen adviseren
Administratieve afhandeling

Jouw kansen en mogelijkheden bij TopIT

€5000 per maand (on target)
25 vakantiedagen
Mogelijkheid om thuis te werken
Ontwikkelingsmogelijkheden en training
Een informele sfeer

Interesse?
Ben jij de top verkoper die we zoeken? Neem dan contact op met Mark Koot via 055-7630929. Je motivatie met CV kun je mailen naar mark@topit.nl. Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.
Over TopIT distributie
TopIT is een technisch gedreven network security distributeur. We weten waarmee we bezig zijn en die kennis kunnen en willen we overbrengen aan onze resellers.
Onze ervaring is dat veel ICT bedrijven meer zoeken dan alleen een magazijn. Support, training, ondersteuning op locatie en meedenken, dat is wat TopIT u kan bieden. Met onze ondersteuning kunt u de nieuwste en bestaande netwerk technologieën naar de markt brengen en wij ondersteunen u bij de verkoop en uitrol van deze security oplossingen.
TopIT heeft zich gespecialiseerd in netwerk beveiliging, load balancing, WiFi en IP telefonie. In ons portfolio tref je merken aan als NETASQ Stormshield, Motorola Wireless, Zebra, Symbol, Peplink Load Balancers, Swivel PinSafe, Gigaset Pro, Teles, Panda, Xelion, Canto Cumulus, Absolute Software, Grouplogic en Patton.
TopIT distributie is uw security schakel in de ICT
➊ Pre-sales en helpdesk support
➋ Certificering trainingen
➌ Testapparatuur
➍ Ondersteuning op locatie en meedenken
Voor wie werken wij?
► ICT bedrijven
► Telecom
► Webshops
► Distributeurs
&#9658; Met jou?<br>

0 reacties: