maandag 28 september 2015

Bekijk onze agenda voor Stormshield certificering





















































Stormshield mag als enige UTM firewall gebruikt worden door overheden die EU Restricted data versturen middels EU ClassificationRESTREINT UE/EU RESTRICTE. Stormshield wordt o.a. gebruikt door het Netherlands National Communications Security Agency. Dit geeft u een enorm voordeel bij verkoop aan overheid instellingen.
 TopIT Stormshield Network Training Centers (SNTC)
TopIT is 1 van de Stormshield network training Centers en Certified Support Center. Iedere 2e week van de maand organiseren wij een 2 daagse handson certificering die normaal gesproken in drie dagen wordt gegeven. Aan het einde van training is er dan ook een officieel examen.


















Stormshield Network Administrateur – CSNA










Registratie en Mystormshield uitleg
Loggin op de websportal en dashboard
Netwerk configuratie
SSL VPN en IPsec VPN
Address translation (NAT)
URL Filtering
Intrusion prevention module   




Schrijf je in voor deze certificering





























Stormshield Network Expert – CSNE










Intrusion prevention vs detection
Protocol en apllicatie profielen
Qos filtering en tagging
Filtring by destination port en protocol
Encryptie en network PKI
SSL proxy
GRE en GRETAP tunnels
SPNEGO authenticatie





Schrijf je in voor deze certificering





















Een belangrijke taak van de AIVDis het ondersteunen van de Nederlandse overheid bij het beschermen van digitale informatie.Naast openbare informatie zijn er ook gegevens waarvan het juist niet de bedoeling is dat die voor iedereen toegankelijk zijn. We spreken dan van bijzondere informatie.
De vertrouwelijkheid van deze informatie moetdus beschermd worden. Denk bijvoorbeeld aan persoonlijke data van EU burgers, privacygevoelige informatie of staatsgeheime informatie die in verkeerde handen de veiligheid van burgers of militairen in gevaar kan brengen. NETASQ Stormshield is als enige UTM fabrikant goedgekeurd om vertrouwelijke informatie binnen Europese overheden uit te wisselen, meer informatie hierover kunt u hier vinden. NETASQEU RESTRICTED.


Tot slot wensen wij u veel verkoopplezier met NETASQ Stormshield. Heeft u vragen, stel ze gerust; even Apeldoorn bellen 055-7630929 of mail naar sales@topit.nl.
Met vriendelijke groet,
*** Uw TopIT security Team ***











<br>

0 reacties: