donderdag 1 oktober 2015

Wowfactor! De gloednieuwe SL750H PRO van Gigaset pro




















 Nieuwsletter
september 2015





















































Een reus in zakelijke communicatie.

DeSL750H PRO is een krachtige cross-over tussen een traditionele mobiele telefoon en een puur zakelijk toestel. Hij is klein genoeg om in uw zak te passen, maar hij is wel voorzien van de grootste Gigaset pro-display ooit op een handset. Deze handset zit vol met dynamische mogelijkheden waaronder HD-geluidskwaliteit, en tilt uw zakelijke communicatie naar een hoger niveau.
De SL750H PRO is de ultieme compacte zakelijke telefoon binnen het assortiment draadloze telefoons van Gigaset pro. Uw klanten profiteren van:

een groot 2,4“ verlicht TFT-display
optimaal gespreksbeheer met audioprofielen
de mogelijkheid om overal op kantoor een gesprek aan te nemen
het compacte formaat, omdat de handset in een broekzak past
bescherming tegen krassen en gangbare schoonmaakmiddelen
handsfree-telefoneren terwijl de handset wordt opgeladen in de bureaulader

 Met de micro-USB-poort is de SL750H PRO voorbereid op toekomstige software-updates zodat u het Gigaset pro DECT-netwerk altijd optimaal gebruikt. Hierdoor past de handset perfect bij het N720 DECT IP-multicelsysteemenhet N510 IP-single-celsysteem van Gigaset pro. De handset kan natuurlijk ook worden aangesloten op andere basisstations die geschikt zijn voor GAP, zowel in een single- als multicelomgeving.














Ontdek de nieuwe SL750H PRO - met artikelnummer S30852-H2752-R122 - op www.gigasetpro.com. Het productblad met alle technische specificaties kunt u hier downloaden.

Heeft u nog vragen? Neem contact op met TopIT.




Met vriendelijke groeten,
Uw Gigaset pro-team.

<br>

0 reacties: